Ismerj meg!

Boros Ildikó

Közel egy évtizede, egy tanfolyamon végeztem az első energetikai leolvasást. Olyan intuitív pillanat volt, ami mindent átalakított. Tűz, lobogás és új belső energia, amit felfedeztem magamban. Ez olyan belső tűz, amit kerestem addig, de elérni korábban nem tudtam. A keresésnek és a bolyongásnak vége, mert megérkeztem egy olyan kiapadhatatlan erő birtokába, ami képes átsegíteni a bizonytalanságokon.

Tudtam, hogy az életem át fog alakulni, tudtam, hogy amit eddig csináltam, annak vége van. Megkezdődött az addigi életem elengedése. Már nem tudtak inspirálni azok a hétköznapok, mert belülről új inspirációs forrást fedeztem fel.

Boros Ildikó intuíció fejlesztés

Megállíthatatlanná vált, hogy elinduljak egy egészen új irányba, a teljesen racionálisból az intuitív megújulásba. Természetesen a teljesen racionális korábbi út nem volt felesleges, csak meghalt.  Azon már képtelenség volt továbbmenni, mert ha rajta maradok, akkor tetszhalottként élem tovább az életem. Ez képtelenségnek tűnt. Nem kaptam levegőt, nem tudtam merre menjek.

Egy véletlen vitt a ThetaHealinghez, ami azóta is meghatározó módszer az életemben. Végre kaptam levegőt. Innen már megtaláltam azt az utat, amin haladnom kell. Haladni kezdtem az élet felé. Mély és tartós változásokat éltem meg a hitrendszerekkel végzett munkával. 

THETAHEALING: Megtanultam egy olyan módszert, amiről korábban nem sejtettem, hogy az életem része lesz. Megtanultam használni a belső erőforrásaimat, értékelni az eredményeimet, elkezdtem kapcsolódni ahhoz a részemhez, aki valójában vagyok. 

Felfedeztem, léteznek az intuitív képességeim, ezeket használhatom és hogy hogyan használhatom. A képzésből az egészség téma érdekelt a legjobban, így ezen a vonalon haladtam tovább. Eddig több mint kétezer egyéni konzultációban dolgoztam az ügyfeleimmel.

Ma már elkötelezetten tanítom a ThetaHealing módszert, hogy minél többen részesei legyenek az öngyógyítás örömének.

TRANSZLÉGZÉS:  Megtanultam a légzés módszert, workshopokat tartok.  A folyamatban önmagunkról tanulunk, arról honnan jöttünk, tanuljuk  elfogadni azt, akik vagyunk, hogy új teret nyissunk annak ahová érkezünk. Az életet megérintő és megindító folyamata. 

Légzés és oldás, Rebirthing Újjászületés és születésélmény. Komoly és mély út találkoznod az életed mozgatórugóival majd légzéssel és figyelemmel újraírni, feloldva a nehézségeket. A folyamatban sokszor volt megrázó számomra, hogy egy-egy testérzet hogyan erősödött vagy gyengült, ahogyan anyára, apára vagy a kettejük kapcsolatára gondoltam, végül kioldódott.

THETAFLOATING COACHING: A módszer  belső képekkel dolgozik, megtanít megfigyelni az éppen megjelenő érzéseket. A ThetaFloating képzéseken értettem meg, mit jelent a most-ban lenni. Amikor az elme egy nagyon szorító érzésből keresi a kiutat és megdöbbentő, hogy hamarabb kitalál, ha megfigyeli és elfogadja, ami éppen most van benne. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz számomra ezt megcsinálni.

És jött egy pillanat, amikor hagytam magam, amikor abbahagytam vasakarattal a kiútkeresést, és beleengedtem magam abba az érzésbe, ami éppen van, és pont ettől az képes megmozdulni.

Megtanultam a módszert és ThetaFloating Mestercoachként dolgozom, 2022-től tanítom is a módszert.

COACHING: Elkezdtem rendszerszemléletű megoldásorientált coachingot tanulni, tanárom Wiesner Edit megtanított mélyítő kérdéseket feltenni. 

Megismertem az NLP módszerét, fókuszáltan a változások kezelése és a megakadások hatékony feloldása.

Megismertem a Tranzakcióanalízis kommunikációs módszerét, fókuszban az önismereti és a hiedelmekkel való eredményes tanácsadás eszközét.

Hirtelen tört be az életembe ez a téma. Amikor már azt gondoltam minden rendben, következett egy fél év, ami felborította a belső egyensúlyom.

Ha hirtelen ennyi a tüneted, mint amit az inzulinrezisztencia és a hisztamin intolerancia produkálni tud, az képes eluralni az életed. Nem tudsz másra figyelni, mert a tested küzd, és ez a küzdelem ott tombol, figyelmet akar, odafordulást.

A folyamatban megtanultam odafordulni önmagamhoz, figyelmet adni, másképp, mint korábban. Feltérképeztem, mi ennek a lelki háttere, megértettem mi a kivezető út. És persze képes lettem feloldalni a belső harcot, küzdelmet, ellenállást.

Ma már online és személyes konzultációkat és workshopokat tartok a témában, készítettem ingyenes e-bookokat. Kialakítottam egy Inzulinrezisztencia  Tudástárat, és most készítem a Hisztamin intolerancia Tudástárat, melyek a honlapomon elérthetők.

ASSZOCIÁCIÓS KÁRTYA: A belső érzésekre és az intuícióra támaszkodva is lehet, a belső képek átalakító erejét mozgósítani. OH kártya instruktorként a Trauma, a Stresszkezelés és a Kapcsolatok önismereti képzésekben mélyültem el.

KOMPETENCIA-FEJLESZTŐ TRÉNER:  Kiváló tanároktól tanulok ezen az egyetemi képzésen. Hogy tréner lehessek, erre már évek óta várok. Olyan ez, mint hegyek között a távolban látni egy nagyon magas hegyet, aminek a csúcsa hófehér, világos és már a csodálatos magasság látványa is felemeli a lelked. És várakoztam arra, mikor leszek képes arra, hogy legyőzzem a lelkemet védelmező ellenállást.

Sokszor érezzük azt, hogy bár nem az igazi, amiben vagyunk, de ez mégiscsak biztonságosabb, mint elindulni egy új úton, ami persze a saját utunk lenne. És elkezdünk várakozni. Én elindultam.

MEDITÁCIÓS TANÁRKÉPZÉS: Elmélyülni. Jelenleg is Tengerdy Áginál tanulok. Lassan hangolódtam erre a képzésre. Éreztem a kapcsolódást, de valahogyan csak a szívem mélyéről, amihez nem tudtam közelebb lépni. Kezdetben alig bírtam, mert meditációs ülésben fájt a jobb csípőm, ám napról napra jobb lett.

Új oldalról ismertem meg magam: hogyan is engedem bele magam a folyamatokba, mit jelent nekem folyamatban lenni, mit jelent nekem a figyelem. 

Intuíciófejlesztés

Az intuíció fejlesztése a megérzések és az ösztönös választások útja, amikor új lépcsőfokok nyílnak meg, láthatatlan lehetőségek válnak láthatóvá (workshopok, tanfolyamok, konzultáció, gyakorlás).

Boros Ildikó

Elérhetőség