Hogyan változott meg az életem az intuíció hatására?

Boros Ildikó intuíció fejlesztés

Intuíció … Egyszer csak elkezdtem válaszokat keresni, megállíthatatlanul. Már nem volt hová mennem, már jártam a világ több pontján, el kellett kezdenem befelé haladni. Ez nem olyan könnyű mindig, mint átrepülni egy másik kontinensre. Abban már volt rutinom, de ez a belső munka, hú, itt mennyi bizonytalanság van. Merek-e továbbmenni befelé? Ez volt a kérdés.

Nem ment könnyen. Sőt egy része nagyon-nagyon nehezen ment. Olyan jó lett volna elfutni, de már nem volt hova. Magam elől elfutni lehetséges egyáltalán? Ez olyan szöges ellentétben állt az akkori igazságkereső önmagammal. Ha elfutottam volna, képtelen lettem volna a tükörbe nézni. Hiszen mit láttam volna?  Így hát maradtam. Megálltam, belenéztem abba a tükörbe.  Most elméselem, mit éltem meg.

A harag vezetett

Egy  ThetaHealing tanfolyam ültem, persze azt gondoltam, hogy véletlenül vagyok itt, mert a harag vezetett. Akkoriban annyi, de annyi harag volt bennem, haragudtam majdnem mindenkire és persze a világra. Azt sem tudom, hogy fért el bennem annyi harag. A harag mondatok monoton módon ott ismétlődtek a fejemben és megállíthatatlannak tűntek. Egyre csak ismételtem és ismételtem a belső sértettségem mondatait. A haragom rabul ejtett, nem is kicsit.

Haragudtam az oktatómra is, mert nem volt tökéletes az az elvonulás, amit szervezett. És keményen ítélkeztem. A barátnőm azt mondta, ne ítéljünk egyetlen egy esemény alapján, értékeljük a folyamatot, ami idáig vezetett és mennyire igaza volt. Ez meggyőzött és maradtam. Érdemes volt.

Mert a ThetaHealing tanfolyamon megélt tapasztalataim átalakítottak. Amit addig csináltam, azt úgy és abban a formában már folytatni képtelenség volt. Egy hónapon belül végeztem el három theta tanfolyamot. Majd fél éven keresztül reggel-este önásást végeztem,  hetente gyakoroltam a társaimmal. Ezzel tisztítottam önmagam, rengeteget haladtam, nagyon sokat megtudtam önmagamról, a gyökereimről, a mozgató tényezőimről.

Tisztább képet kaptam arról, ki is vagyok én, és eszközt, hogy változtassak. Éltem vele. Hálás vagyok önmagamnak, hogy képes voltam fogadni a belső változásom energiáit. 

“Az engesztelhetetlenség igazából csak annak árt, aki nem hajlandó megbocsátani. Az engesztelhetetlenség olyan, mintha mérget vennénk be abban a reményben, hogy a másik fog meghalni.”  Mark Gungor

A létezés valódi öröme már az intuíció hatása

A ThetaHealing rendszerét megismerve egyszerűen minden összeállt, megérkezés érzést adott, azt a biztonságot, hogy ezt valahonnan már tudtam, belülről éreztem, hogy ez tér az, ami számomra valamit jelent.

Itt nyertek értelmet olyan kifejezések, amiket korábban is hallottam, nem tudtam valójában mit jelent.

Itt éreztem először azt, hogy létezem. Ami persze furcsának tűnhet, de másképp kezdtem el kapcsolódni a saját létezésemhez, és ez a kapcsolódás valódi tartalommal jelent meg bennem. Valódisága, élménnyel telisége a létezés valódi örömével kapcsolt össze. Ezt a kapcsolódást kerestem. bár nem tudtam, megfogalmazni, hogy ezt kerestem.

Már nem kellett keresnem önmagam, mert velem volt, ott volt bennem.  

És ez egy olyan erő felismeréséhez vezetett, amit mások láttak kívülről, de sokszor kritikaként fogalmazták meg felém. “Te olyan erős vagy.” Szinte fájtak ezek a szavak. Most már tudom, hogy mit láttak mások. 

Kijöttem a negatív spirálból

A Haladó ThetaHealing tanfolyam lecsendesítette a fejem, ami konkrétan azt jelentette, hogy csend lett a fejemben. A korábbi folyamatos belső monológok a haragomról eltűntek. Képessé váltam magamra figyelni, a belső gondolataimra, a belső hangra, a megérzéseimre. 

Az élet szélesre tárta a kapuit és beléptem rajta.