Intuíció fejlesztő workshopok

Eredményes lépések az intuíciós utadon

Az első pillanat a felfigyelés, melynek ereje a szokatlanság, ami tele lehet teremtő erővel. Az intuíció fejlesztő workshop segít, hogy energiával telve, képessé válj eredményes lépéseket tenni önmagadért, a saját megérzéseid követve.

Amikor teret hagysz a figyelemnek, akkor lehetősége teremtesz arra, hogy meglásd a szokatlant, a szokatlannak tűnőt, ami eltér a korábban megszokottól. Ezen a résen szokatlan dolgok tudnak beáramlani a figyelmed hatósugarába. Aprócska gondolatmorzsa, vagy gondolat folyam is érkezhet. Előre meghatározhatatlan módon érkezik. Itt nincsenek szabályok, nincsenek előre meghatározott formák, képek, nem biztos, hogy jól felépített, és nem biztos, hogy tökéletesen érthető.

Csak érkezik és megmutatja magát, és belülről érzed, hogy ez az. Nem kell megmagyarázni, nem kell definiálni, mert érzed. Érzed a megjelenését, a kiteljesedését, érzed, ahogyan teret kap, mert persze ehhez társulhat meg valamilyen testérzet is. Lehet, hogy felvillanyozódsz, lehet, hogy belül bizseregsz, lehet, hogy a lélegzeted is megáll egy pillanatra. Mert jelezni fog biztosan, valami aprósággal, valami apró szokatlansággal. 

Kezdő lépések - intuíció fejlesztő workshop

Intuitív látás és megértés workshop 1.

Elindulsz biztonságos úton az intuíciós utadon. Megtanulsz biztonsággal ráhangolódni a belső megérzéseidre. Lépésről lépésre kerülsz újra kapcsolatba elfelejtett részeddel. Megtanulod értelmezni a megérzéseid szimbolikus rendszerét.

Rátalálsz arra útra, ami a saját megérzéseid követését  jelenti. Megtanulod használni a belső hangod. Megtanulod, hogyan élheted az életed harmonikusan az intuíciód felhasználva.

Haladás - intuíció fejlesztő workshop

Intuitív látás és megértés workshop 2.

Megtapasztalod az intuitív út erejét. Megtanulod  tudatosan használni a megérzéseid a mindennapi életben, a magánéletben és a munkádban.

Megismered a saját intuitív térképed. Megerősíted a megérzések fontosságát a döntési helyzetekben, így azok biztonságosabbá válnak számodra.

Intuíciófejlesztés,ThetaHealing

Az intuíció fejlesztése és a ThetaHealing a megérzések és az ösztönönös választások útja, amikor új lépcsőfokok nyílnak meg, láthatatlan lehetőségek válnak láthatóvá (workshopok, tanfolyamok, konzultáció, gyakorlás).

Elérhetőség

Oldalak

RólamIsmerj meg

Intuíció  –  Workshopok, gyakorlatok

ThetaHealing  – tanfolyamok, gyakorlás

Konzultáció – Online / személyes

Adatkezelési tájékoztató