ThetaHealing konzultáció

Intuitív rálátás, lehetőség a felszabadultságra

Milyen a ThetaHealing konzultáció?

Út a legbelső magodhoz

A ThetaHealing konzultáció közeledés a legbelső magodhoz. Ez az intuitív út megtisztítja az utat az önvalódhoz, lépésről lépésre vezet el ahhoz, aki vagy.  Mert aki vagy, az fontos. Fontos, hogy a legfontosabb legyen számodra. Fontossága mindent eldöntő hiszen, ha képes vagy önmagadhoz kapcsolódni, ha megtalálod az utat, akkor mindenki máshoz is nagyobb könnyedséggel leszel képes kapcsolódni.

Energiával teli

Feltöltődsz energiával, olyan minőségben, amit korábban még nem tapasztaltál. Energia kerül a sejtjeidbe, mert az oda vezető út kitisztul.  Ennek a tisztaság megsokszorozó erejű, növeli a felszabadultságot.

Felszabadultságot ad

Ha a gyógyulás útja megtisztul benned, akkor az akadályok helyére felszabadultság áramlik. Ez a felszabadultság képes megteremteni benned a belső békét és nyugalmat.

Önismereti tükör

Az ásás mindig lehetőséget ad számunkra, hogy még mélyebben megismerjük önmagunkat. A ThetaHealing konzultáció egy olyan fejlesztő beszélgetés, amely segít átláthatóvá tenni káosznak tűnő helyzeteket.

Hogyan zajlik a ThetaHealing konzultáció?

Mélyítő kérdések

Lépésről lépésre, kérdésről kérdésre haladva jutunk egy közelebb a gyökérproblémához, a kulcshiedelemhez.

Hiedelmek és kulcshiedelem

Ezek a kapuk a megoldáshoz. A hiedelmeink és meggyőződéseink el tudnak vezetni a megoldáshoz. 

Ha közeledünk a kulcshiedelemhez akkor azt elkezdjük érezni a mindent átható kellemetlenséget (ki-ki ott meg tudja határozni ez milyen érzés számára), felszakadhat bennünk a sírás, elcsuklik a hangunk, szinte kézzel fogható a gyökérok rezgése.  Itt elehetőségünk nyílik a felzaklató hiedelmek lecserélésére, a minták megváltoztatására.

Engedélyezés

Fontos tudnod, hogy a folyamat minden lépése a Te engedélyeddel történhet, minden lépéshez a te szóbeli jóváhagyásod szükséges. A ThetaHealing konzultáció egyik legfontosabb alapelve a szabad akarat tiszteletben tartása, megélheted, hogy van választásod.

Felismerések

Minden ThetaHealing konzultáció  lehetőség a belső fejlődésedre, önmagad megértésére. Felismered a hátsó mozgató erőket, a feszültségpontok mélyén rejlő csomókat. Érzed a kioldódást, ahogyan áramolni kezd benned a nyugalom.

A múlt megértése

„Genetikai szintű hiedelmeink már születésünk előtt kialakulnak. Az őseink saját jelenükben meghozott döntései hatással lehetnek a leszármazottak jövőjére, hiedelmeinket ugyanis tovább tudják adni a  DNS-en keresztól, amivel a leszármazottak egész lényét befolyásolhatják.” Vianna Stibal

A ThetaHealing konzultáció technikái

Milyen érzés ez számodra?

Ez a kiinduló kérdések egyike, igen gyakori az alkalmazása a konzultáción. Segíti a megfigyelést és a megértést. Fontos, hogy lépj tovább a jó, rossz, nagyon jó, nagyon rossz fogalmakon és kezd el színesíteni az érzéseidet. Rá fogsz jönni, hogy az érzések hihetetlen gazdagsága segíti az életed.

Mit tanít ez számodra?

Megtapasztalásaink számos esetben pozitív, emelő tanításokat rejtenek, ezek meglátása új útra enged bennünket. Ha ezt a kérdést hallod, figyelj a szívedre és engedd meg, hogy válasz megjelenjen ott. Ne erőltesd.

Neheztelés

A ThetaHealing konzultáció során előkerülhetnek olyan személyek, akik valamiért neheztelünk, vagy ellenszenv munkálkodik bennünk.  Szinte motiválni képesek bennünket. Ezek a személyek is útmutatók számunkra, milyen önismereti területen vannak a gyökérproblémáink.

Hiedelmek letöltése

Azt gondolhatnánk ez a világ legegyszerűbb dolga, nem is tévedünk. Mindig fontos megnéznünk belülről, tudjuk-e fogadni a támogató hitrendszert. Nincs más dolgunk, mint megnézni ezt, és érezni fogjuk, hogy jöhet-e.

Duális hitrendszerek

A kettőség szerepe itt furcsa szembesülést adhat számunkra. A konzultáción szembenézünk azzal, hogy egy bizonyos hitrendszerek támogathat és akadályozhat is bennünket. Ez is segítséget ad a gyökérok feltárásához.

Hogyan érzed magad?

Ha ez a kérdés elhangzik, akkor nagyon fontos őszintén válaszolnod azt, amit érzel. Itt nem kell megfelelned semmilyen körülménynek, elvárásnak. Elég, ha befelé figyelsz, megnézed van-e még feszültség benned,  és csak mond ki, amit érzel, ahogyan érzed.

Bejelentkezés

BOROS ILDIKÓ

Személyesen és online ThetaHealing konzultációk, fejlesztő beszélgetések.

A ThetaHealing konzultáció díja: 22.000,-Ft

3 alkalmas csomag 60.000,-Ft

A ThetaHealing konzultáció ideje:  kb.1.5 óra

Helyszín személyesen: Budapest, 13. ker. Victor Hugo u. 2-4.  Kapucsengő:  6.  (saroképület, bejárat a Kresz G. utca felől.)

Online: Skype, Viber, WhatsApp

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu

Jelentkezem ThetaHealing konzultációra

Intuíciófejlesztés,ThetaHealing

Az intuíció fejlesztése és a ThetaHealing a megérzések és az ösztönönös választások útja, amikor új lépcsőfokok nyílnak meg, láthatatlan lehetőségek válnak láthatóvá (workshopok, tanfolyamok, konzultáció, gyakorlás).

Elérhetőség

Oldalak

RólamIsmerj meg

Intuíció  –  Workshopok, gyakorlatok

ThetaHealing  – tanfolyamok, gyakorlás

Konzultáció – Online / személyes

Adatkezelési tájékoztató