A ThetaHealing módszer

Lehetőségek, energia, felszabadultság

Milyen a ThetaHealing módszer?

A ThetaHealing egy meditatív megközelítésű öngyógyításra, önfejlesztésre alkalmas módszer.

Rálátást és lehetőséget ad a bennünket akadályozó, láthatatlan módon szabotáló hitrendszerekre, hiedelmekre, kinyitva annak a lehetőségét, hogy négy (alaphitek, lélek, genetikai és történelmi) szinten megváltoztassuk azokat. Úgy, hogy ezt követően támogassák az életünket a lépéseinket, a kapcsolataink minőségét, a terveink megvalósítását.

A módszer támogatja azt a paradigmaváltást, amelyben megtanuljuk, hogy hogyan tehetünk saját magunkért, hogy az öngyógyítást is természetes módon beépítjük az életünkbe.

Az alapítóról

Vianna Stibal a ThetaHealinget egy virágba borult tavaszi fának látja, ami folyamatosan növekszik és a módszer alkalmazói táplálják azt.

Vianna Stibal egy nehéz egészségi állapotból mozdította ki életét.  Felismerte, hogy hiedelmek és az érzelmek milyen hatással van az életünkre, ebből született meg a Hitmunka (Ásás technika). Alkalmazta a ThetaHealing öngyógyító technikáit, belső hitét, így eredményesen állította helyre az egészségét és úgy érezte a módszert érdemes megismertetnie a világban azokkal, akik nyitottak az őszinte belső munkára, hogy megújítsák és átalakítsák életüket.

1994-ig vezethetők vissza a módszer gyökerei, megalkotója többször és átdolgozta és a mai napig is fejleszti és tanítja, hogy eredményesebben dolgozhassunk vele. Már világszerte képzi az instruktorokat, ezzel biztosítva, hogy aki szeretné megtanulni, az ugyanazt a tananyagot kapja meg.

A Létezés hét síkja

Ez egy rendszer, amely segít megérteni a világ működésének rendszerét. Minden síknak megvan a szabálya, törvénye, kötelezettsége. A célunk: megtapasztalni, hogy sosem vagyunk elválasztva a Mindenség Teremtőjétől, az elkülönülés nem létezik.

 • A létezés első síkja: a szervetlen anyagok, az ásványok, a kristályok, a kövek és a talaj.
 • A létezés második síkja: a szerves anyagok, a növények és a fák.
 • A létezés harmadik síkja: az emberek és az állatok.
 • A létezés negyedik síkja: a szellemek birodalma, az őseink.
 • A létezés ötödik síkja: mesterek, angyalok.
 • A létezés hatodik síkja: a törvények.
 • A létezés hetedik síkja: a teremtés síkja, a mindenség tiszta energiája.

A ThetaHealing módszer előnyei

Gyűjtő módszer

Számos egyedi módszer elemeit megtalálhatjuk a TH technikák között az ősi elemeket és a modern pszichológia részeredményeit is.

Transzgenerációs hatások

A módszerrel lehetőségünk van családi mintáink, viszonyulásaink, gyökereink hatásainak átalakítására, traumatikus lenyomatok feloldására.

Azonnali gyógyulás

Sokakat megmozgat az azonnali gyógyulás fogalom, bár számos félreértés kapcsolódik hozzá. Fontos, hogy akkor tud ez szabadon megvalósulni, ha minden elvárás lekerül róla. Amíg szoros elvárások és ragaszkodás köti, addig ezek lassítóként jelennek meg. Az Ásás során egy-egy hitrendszer eltávolítása láthatóvá teszi a feloldódás  folyamatát.

Feltétel nélküli szeretet

Ez a hetedik sík létezésünk olyan tartománya, melynek megtapasztalása is már gyógyír a léleknek. Soha nem látott, tapasztalt szeretetérzés, mely mentes az emberi kicsinyességtől, értéktelenségtől. Ez egy olyan speciális energiatöbblet, energiaforrás, amely gyógyításra is képes. 

Theta agyhullámok

A módszer a theta agyhullámok segítségét és támogatását alkalmazza, ami megadja így a támogatottságát.  Ez agyhullám szinte az elalvás előtti ellazult állapot, amelyben hatással lehetünk a hitrendszereinkre, a viselkedésünkre.

A hit

Meghatározhatatlan és megfoghatatlan folyamat. Keressük kutatjuk vagy távol tartjuk magunk tőle, ez azonban központi eleme a ThetaHealingnek.  Ez a hit mentes minden vallási rendszertől, elvárástól és folyamattól. Ez az önmagában létező hit. Olyan különleges esszenciája a létezésnek, amit most már szabad megengednünk magunknak. Szabad, sőt fontos. Hinni önmagunkban, a létezésben, a Teremtő Mindenségben.

Gyorsaság

Ha tíz szóban kellen leírni, mi a jellemzője ThetaHealingnek, ez biztosan az első között lenne. Megtapasztalásaim csodálatosak az egyszerűséget és a gyorsaságot tekintve. Akár harminc perc is elegendő egy gyökeres változás megtapasztalásához.

Elfogadás

Számomra meghatározóan fontos, hogy a módszer arra épül, hogy ne tagadjon meg semmit. Minden elemet technikát bármilyen alternatív technikától egészen a hagyományos orvoslás minden eleméig elfogad, befogad és támogat. Egy a fontos, aki gyógyulásra vágyik és hisz ezek bármelyikében, attól a hitet nem szabad elvenni, tisztelni kell azt, amiben hisz, és ezt kiegészítve támogatva alkalmazzuk a ThetaHealing módszert.

Hitrendszerek, hiedelmek négy szinten

Belső meggyőződéseink a hitrendszereinket és a hiedelmeinket tükrözik (ezek programok), számos esetben védelemként is szolgálnak. Mozgatnak bennünket, meghatározóak a viselkedésünk tekintetében.  A ThetaHealing eszközt és módszert ad számunkra, hogy biztonságosan módon támogatóvá alakítsuk az életünket korlátozó meggyőződéseket.

A hitrendszereinket négy szinten tároljuk:

 • Alaphitek szintje
 • Genetikai szint
 • Történelmi szint
 • A lélek szintje

„Vianna tanításai szerint Isten szikrái vagyunk, akik saját maguk teremtik a valóságukat; hitvallásai közé tartozik az is, hogy minden, ami az életünkbe bekerül, az okkal történik. ” Vianna Stibal

A ThetaHealing módszer technikái

A Mindenség térképe

Egy meditációs útvonal, amikor ThetaHealing® meditációban felemelkedünk és kapcsolódunk a Teremtő Mindenséghez, a hetedik síkra. Megéled a kapcsolódást önmagadhoz, a Forráshoz, A Teremtőhöz Ez olyan érzés, amikor azt érzed, mindenhez kapcsolódsz. 

Érzelemmunka

Számtalan esetben tapasztalhatjuk, hogy nem tudunk bánni az érzelmeinkkel, sokszor megnevezni is képtelenek vagyunk, lelki traumáink után gyakran szinte elvesztünk érzelmeket, mert képtelenek vagyunk újra használni azokat. Így hát szükséges, hogy szert tegyünk annak megtapasztalására, hogy egy helyzet Milyen érzés számunkra.

Gyógyítás / Öngyógyítás technika

Lelki tünetekre és az egészséged javítására is megoldást adhat az öngyógyítás. Majd a következő komoly kérdés, hogy képesek vagyunk-e fogadni a gyógyulást. Ez persze olyan természetesnek tűnik, hogy igen, ám számos esetben tapasztalhatjuk, hogy az elfogadás akadálya lehet a gyógyulásunknak.

A hitmunka mélye: az ásás folyamata 

Kérdések mentén haladunk, hogy megtaláljuk az alapproblémát mozgató gyökérproblémát. A ThetaHealing módszerben az ún. ásás folyamatban lehetőségünk van a téged mozgató problémák gyökerét megtalálni és  megváltoztatni. 

Leolvasás

Ezzel a technikával képesek vagyunk érzékelni azokat a hitrendszereket, gondolatokat, amelyek akadályoznak, amelyek szabotálják a lehetőségeinket.

Teremtés

A technika segítségedre lehet, ha fizikai szinten szeretnél valamit megvalósítani a saját él+etedben.  Minden lehetőséged, vágyad, amelyre a figyelmedet irányítod, a gondolatból valósággá válhat. 

Intuíció fejlesztés, ThetaHealing

Az intuíció fejlesztése és a ThetaHealing a megérzések és az ösztönönös választások útja, amikor új lépcsőfokok nyílnak meg, láthatatlan lehetőségek válnak láthatóvá (workshopok, tanfolyamok, konzultáció, gyakorlás).

Oldalak

RólamIsmerj meg

Intuíció  –  Workshopok, gyakorlatok

ThetaHealing  – tanfolyamok, gyakorlás

Konzultáció  –  Online / személyes

Adatkezelési tájékoztató

Elérhetőség